Home
Opleiding
Administratie & ondernemerschap
Diploma secundair onderwijs
Kapper & lichaamsverzorging
Technische opleidingen
Creatief
Fotografie
Nederlands leren
Toerisme, erfgoed & bibliotheek
Culinair
Informatica & grafische opleidingen
Talen & Vlaamse Gebarentaal
Zorg & welzijn
Zoek een opleiding
Traject naar werk
Inschrijven
Infosessies
Lesplaatsen
Hoe inschrijven
Inschrijvingsgeld
Opleidingscheques
Vlaams opleidingsverlof
KMO portefeuille
Nieuwsbrief
Centruminfo
Kalender
Centrumreglement
Missie en visie
Over
CVO
Groeipunt
Projecten en partners
Vacatures
Contact
Algemeen contactformulier
Openingsuren secretariaten
FAQ
Cursist
Moodle
Cursistenbegeleiding
Open leercentrum
Bibliotheek
Voordelen als cursist
Wachtlijst
Culinair
Wachtlijst voor Hulpkok, kok & Chef de partie
Categorie
:
Kies jouw opleiding
Hulpkok
Initiatie ontvangst & bediening
Bistrogerechten groenten & kruiden
Bistronagerechten
Bistrogerechten vis
Bistrogerechten vlees & gevogelte
Kok
A la carte & beheer
A la carte
A la carte & keukenorganisatie
Keukenmedewerker
Chef de partie
Groenten, fruit & kruiden
Desserten, gebak & brood
Vlees, wild & gevogelte
Vis, schaal- & schelpdieren
Eenvoudige vlees & nagerechten
Eenvoudige gerechten met vis, groenten & kruiden
Lesplaats
:
Kies jouw voorkeurlesplaats
NINOVE
ZELE
ZOTTEGEM
Extra info
:
Jouw gegevens
:
Voornaam
:
Familienaam
:
E-mailadres
:
GSM-nummer
:
×
CVO Groeipunt gebruikt cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.
Door op ‘Ja’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer weten over cookies?
Lees meer
.
Nee
Ja
, ik wil de beste gebruikservaring